Rólunk

Rólunk

2021 évében határoztam el, hogy létrehozok egy olyan weboldalt, mely lehetőséget nyújt a pontyhorgászok részére, hogy a jó minőségű termékeket a rendelkezésükre bocsátsam és ami a legfontosabb kedvező áron. Vissza emlékezve fiatal koromra számtalanszor volt, hogy csak azon horgásztermékek közül tudtam válogatni, amely kimondottan az olcsó kategóriába tartozott. Ezalatt nem azt értem, hogy az olcsóbb a rosszabb is, mivel ez nem igaz, de sajnos ezek a felszerelések gyakran megnehezítették a horgászatom, vagy volt hogy teljesen elvette a kedvemet a kitűzött céltól.

Ahogy kereső képessé váltam már jobban kinyílt a világ előttem a horgászfelszerelések tekintetében és nagyobb választék lett számomra elérhető. A felszereléseim fejlődésével rá kellett jönnöm és belátnom, hogy igen is a minőség befolyásolja az eredményességem is részben, valamint a kényelmem is egyaránt. Számtalan alkalommal mint gondolom más horgász társaim is bejártam a közelemben lévő horgászboltokba és nézegetettem az újabbnál újabb széles termék palettát, azonban ekkor ismét arra jöttem rá, hogy a minőségi termékek egyre drágábbak, de nyugtattam magam hogy a minőséget igen is meg kell fizetni. Ahogy fentebb említettem szerencsére igen is vannak a piacon a mai napig olyan ár érték arányban lévő termékek, melyek minősége kiváló és teljes bizonyossággal versenyképesek más kimagasló termékekkel szemben.

A célom a weboldal létrehozásával, hogy a legkedvezőbb áron tudjam minél több pontyhorgász igényeit kiszolgálni minőségi termékekkel annak érdekében, hogy a vízparton töltött idő minél sikeresebb és értékesebb legyen.

Shopping Cart