Ajándékutalvány

20 000 Ft

Lepje meg szerettét a mirarfishing ajándékutalványaival.

www.mirarfishing.hu  webáruház által forgalmazott bármely terméknek megvásárlására jogosító ajándékutalvány, melynek értéke bruttó  20.000,- Ft. Az utalvány készpénzre nem váltható és a kiállítástól (megvásárlástól) számított 6 hónapig érvényes. Az utalványt nyomtatott formában, a rajta feltüntetett kuponkóddal együtt küldjük el Önnek! Figyelem! A kártya összegét kizárólag egyszeri vásárlásnál vásárolhatja le.

Kategória:

Felhasználás módja :

  1. Az ajándékutalvány bárkire átruházható, aki az utalvány megvásárlásra jogosult lenne.
  2. Az ajándékutalvány tulajdonosa jogosult a vásárlásától számítva fél éven belül a mirarfishing.hu webshoppban az utalvány kibocsátási értékén árut vásárolni.
  3. Az ajándékutalvány felhasználása a következő módon valósul meg:
    A vásárló a kívánt terméket, termékeket kiválasztja a webáruház kínálatából, majd a fizetéskor( Pénztár menüpontban) a kuponkód rovatba beírja az utalványon szereplő kuponkódot illetve a megjegyzés rovatba az ajándékutalvány sorszámát. Az utalvány értéke a vásárlás végösszegéből levonásra kerül.
  4. Az ajándékutalvány felhasználásával történő vásárláskor ugyan azok a szabályok vonatkoznak, mint a pénz felhasználásával történő vásárláskor, azonban az utalvány készpénzre nem váltható be.
  5. Az ajándékutalvány kibocsátási értékénél kisebb összegű vásárlás esetén a vásárlási érték valamint a kibocsátott utalvány értéke közötti különbség készpénzben nem téríthető vissza a vásárlónak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándékutalvány” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart