Delphin ETNA E3 TRIP / Telefix /

25 990 Ft34 990 Ft

A Delphin TRIP E3 egy nem hagyományos kialakítású pontyozóbot, amely a legendás ETNA alapján készült. Lényege az nyél részben rejlik, amelyet úgy alakítottak ki, hogy egy része visszahúzható, ill. teleszkópos. Mivel a bot nem szimmetrikusan, hanem aszimmetrikusan van felosztva, az tagok szétszedése után több tíz centiméteres helyet spórol meg a klasszikus kétrészes botokhoz képest, amelyet kétségtelenül értékelni fog. Ráadásul ez a módosítás nem befolyásolja hátrányosan a blank viselkedését! A bot alapja kiváló minőségű vékony blank, amely könnyedén képes kezelni a dobást vagy a fárasztást. A teljesen parabolikus akció tökéletesen csillapítja a halak kirohanásait, és élvezni fogja a horogra csalt pontyokkal való küzdelmet.

A botra a Delphin 2Power technológiát alkalmazták, amely PowerWrap és PowerJoin elemekből áll. Mindkét szegmens jelentős javulást eredményez a blank mechanikai tulajdonságaiban, ami a gyakorlatban sokkal nagyobb tartósságot és hosszabb élettartamot eredményez. A PowerWrap egy további karbon tekercs a blank körül, amelyet rögtön észrevesz a bottal való első érintkezéskor. Ennek a technológiának a fő feladata az erő jelentős növelése, ugyanakkor nagyon érdekes vizuális elemet is létrehoz. A PowerJoin első pillantásra nagyon nem feltűnő részlet, de nem kevésbé fontos. A lényeg egy kis fémgyűrű, amely a bot csatlakozására kerül, vagyis arra a helyre, ahol az egyes részek egymásba csúsznak. A gyűrű célja a blank hasadás károsodásának minimalizálása.

A TRIP nagyon erős SIC gyűrűkkel rendelkezik, amelyek tökéletesen vezetik a zsinórt felesleges súrlódás és ellenállás nélkül. A gumibevonatú FullShrink fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe, és ennek köszönhetően a rúd alacsony hőmérsékleteknél is komfortos.
Tehát, ha egyike azoknak a pontyhorgászoknak, akik nem szeretik a klasszikus kétrészes botok hosszú szállítási méreteit, akkor a TRIP megbízhatóan megoldja ezt a problémát.

Clear Selection
Cikkszám: N/A Kategória:

Műszaki paraméterek:

Modell: 360cm /3,00lbs/
Tagok száma: 2 (alsó része teleszkópos)
Átmérő a fogantyú felett: 12,5 mm
Gyűrűk száma: 6
Szállítási hossz: 153 cm
Súly: 350g
Nyél: osztott, EVA hab + Schrink
Nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig): 63,5cm
Keverőgyűrű méret: #50

Modell: 360cm /3,25lbs/
Tagok száma: 2 (alsó része teleszkópos)
Átmérő a fogantyú felett: 13,0 mm
Gyűrűk száma: 6
Szállítási hossz: 153 cm
Súly: 350g
Nyél: osztott, EVA hab + Schrink
Nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig): 63,5cm
Keverőgyűrű méret: #50

Modell: 390cm /3,50lbs/
Tagok száma: 2 (alsó része teleszkópos)
Átmérő a fogantyú felett: 16,0 mm
Gyűrűk száma: 6
Szállítási hossz: 166 cm
Súly: 550g
Nyél: osztott, EVA hab + Schrink
Nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig): 67cm
Keverőgyűrű méret: #50

változatok

360cm/3.00lbs/TeleFIX, 360cm/3.25lbs/TeleFIX, 390cm/3.50lbs/TeleFIX

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin ETNA E3 TRIP / Telefix /” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart