Delphin SHARX 6T

30 990 Ft

A Delphin SHARX ideális partner nagy küzdelmekhez, amely meg fogja lepni erejével és precíz futásával. A karbon orsótestnek és a könnyű fémdobnak köszönhetően minimálisra csökkentettük az orsó súlyát, de a felhasznált minőségi anyagok miatt az orsó semmit sem veszített erejéből. Tulajdonságait tekintve, a SHARX orsó egyértelműen nehéz pergető bottal történő horgászatra lett tervezve, ugyanakkor nem okoz gondot neki a műcsalis harcsapergetés sem. Az orsóházban található mechanizmus 5,6:1-es áttételt rejt, amely a 9+1 golyóscsapágyas rendszerrel együtt csendes és zökkenőmentes működést biztosít.

Kategória:

Ez az orsó már karbon fékbetétekkel készül. Ezek pedig még jobb minőséget és fékerőt biztosítanak, és lehetővé teszik a fékerő tökéletes hangolását, pontosan a szükséges mértékben. A tömör fém fogantyú SCREW-IN rendszerre épül, ami azt jelenti, hogy a fogantyú rögzítésére szolgáló anyacsavar közvetlenül az orsótestben található, minimalizálva ezzel annak holtjátékát.

A szilárd és kényelmes fogás érdekében az orsó nagyméretű, gumírozott fogantyúval van felszerelve, amely megkönnyíti a küzdelmet a legnagyobb halakkal szemben is. A SHARX orsóhoz szükség szerint tartalék sekély és mély alumínium dob is vásárolható.

A visszafogott dizájn a cápa álkapcsokat idéző elemekkel kiegészítve minden pergető horgászt meggyőz arról, hogy a megfelelő orsót tartja kezében egy igazi trófea elejtéséhez.

Technikai paraméterek:
Modell: Delphin SHARX 6T
Az alap dob zsinórtároló kapacitása mm/m: 0.30/352, 0.35/259, 0.0,40/198
Sekély dob zsinórtároló kapacitása mm/m: 0.20/330, 0.25/220, 0.28/170
Áttétel: 5.6:1
Golyóscsapágyak száma: 9+1
Súly: 454g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin SHARX 6T” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart